Regulament Server

In jos

Regulament Server

Mesaj Scris de [ADM]Vista la data de Joi Mar 07, 2013 7:02 am

1. Limbajul fata de membrii si STAFF-ul comunitatii Metin2

• Nu este incurajata folosirea unui limbaj obscen, injurii aduse altui jucator, texte cu tendinta rasista, sau prescurtari ale acestora. Jignirile / calomniile se vor pedepsi in functie de gravitatea situatiei cu mute sau ban pe o perioada nedeterminata. Nu raspundeti cu aceeasi moneda la jigniri / injuraturi, riscati sa fiti penalizati. Contactati imediat un membru din STAFF care poate solutiona (rezolva) conflictul. In cazul injuraturilor care nu sunt adresate unui jucator, (lag-ului, mouse-ului, faptului ca a pierdut un duel, etc), recomandarea este de a se abtine. In functie de "cuvintele" folosite, se vor aplica sau nu sanctiuni.
Aceasta decizie este la atitudinea GM-ului.

• Insultele aduse jucatorilor se penalizeaza astfel:
- Prima abatere: mute in functie de gravitate
- A doua abatere: mute pe o perioada prelungita.
- A treia abatere: mute pe o perioada nedeterminata.
- A patra abatere: ban 3 zile
- Daca playerul continua pedepsele sunt cuprinse intre ban 7 zile si ban permanent.
In print-uri trebuie sa se poata vedea toata discutia, si sa nu fie provocat limbajul inculpatului.
Insultele pot fi reclamate doar de catre playerul insultat.

• Injuraturile la adresa serverului sau a echipei (neadresate unui GM anume) se penalizeaza in functie de gravitate (kick/mute/ban).

• Sunt interzise numele vulgare/obscene/care sa contina injuraturi sau insulte. De asemenea sunt interzise numele care fac reclama altor servere sau site-uri. Orice cont cu un caracter cu un astfel de nickname va primi ban permanent.

• Magazinele, breslele, grupurile sau orice alt lucru caruia ii poti da o denumire vor trebui sa nu fie vulgare/ofensatoare/rasiste, etc.

2. Comportamentul fata de membrii Staff-ului

• Comportamentul necorespunzator fata de membrii Staff-ului (aici sunt incluse mistourile, glumele deplasate, deranjarea eventurilor, refuzul de a justifica banii detinuti, refuzul de a arata un item, refuzul de a-l preda, folosirea unui nume al adminului ca nume al calului sau orice altceva, etc) se va pedepsi cu kick/stun/mute/ban, in functie de decizia respectivului admin.
• In discutiile avute cu un membru al staff-ului va rugam frumos sa NU folositi urmatoarele apelative:"ba, ma, wa ,we, fa, fai, bro, man, boss, frate" sau extensii a acestor apelative. Va puteti adresa cu simplu "GM" sau numele GM-ului, exemplu: Fifty, Disayer, Hades, etc.
• Un membru din Staff nu iti va da iteme, yang sau orice altceva decat daca castigi un event. (ex: OX; event de cautare; pescuit; etc.)
• Un GM te poate bana temporar sau definitiv si poate lua orice hotarare este nevoie pentru a mentine o buna desfasurare a jocului si a chat-ului.
• Contul tau de pe serverul Metin2 Steel, poate fi banat daca nu te supui indrumarilor sau cerintelor unui membru din Staff.

3. Cunostinte Admini

• Sanctiunea pentru persoanele care se dau drept "cunostiinte" ale adminilor de pe Metin2 Steel se pedepseste cu mute si/sau kick.
• Amenintarea altor jucatori cu ban sau a pretinde ca sunt Admini, se pedepseste cu mute/ban.
• Falsificarea de dovezi se pedepseste cu mute, in cazuri extreme se poate ajunge la ban.
• Acuzatii nefondate la adresa adminilor din comunitatea Metin2 Destros, se pedepseste cu mute, in cazuri extreme se poate ajunge la ban pe o perioada nedeterminata.

4. Soft-urile de tip Hack

• Cei care sunt prinsi folosind aplicatii de tip hack primesc ban permanent.
• NU se accepta exploatarea bug-urilor jocului! Cu sau fara programe ajutatoare (hack-uri) exploatarea unui bug este ILEGALA! Bug abuse se va pedepsi cu mute/ban! In cazul in care gasiti un bug, il raportati pe forum in sectiunea "Bug-uri".
• Orice incercare de a sparge un cont de joc va duce la ban permanent/ban IP, pe toate conturile utilizate si viitoarele conturi create pe serverul Metin2 Steel! Complicitatea sau nedezvaluirea unor astfel de informatii se pedepseste la fel!

4.1 Bug Trade

• Este interzisa blocarea unui player cu negot in timp ce acesta este mort. Acest fapt se va pedepsi cu :
- Prima abatare - kick
- A 2- abatere - mute
- A 3- a abatere - ban 3 zile
- A 4- abatare ban pe o perioada nedeterminata.

4.2 Pk Mode

•Este interzisa comanda de pk mode, oricine va fi prins va fi pedepsit cu mute, iar daca continua ban, pe o perioada nedeterminata.
In cazul pk mode este necesar un video de cel putin 30 de secunde pentru aplicarea pedepselor de mai sus.

4.3 Auto Click

• Este interzisa orice aplicatie de tip "AutoClick", oricine va fi prins va fi pedepsit cu ban 3 zile, iar daca continua, ban pe o perioada nedeterminata.
In cazul "autoclick" este necesar un video de cel putin 60 de secunde pentru aplicarea pedepselor de mai sus.

4.4 V4 mod

• Este interzisa orice aplicatie de tip "V4 mod", oricine va fi prins va fi pedepsit cu ban permanent.
In cazul "v4 mod", este necesar un video de cel putin 60 de secunde.

4.5 Bonus Switcher (SwitchBot)

• Este interzisa orice aplicatie de tip "SwitchBot", oricine va fi prins va fi pedepsit cu ban 3 zile.
Acum urmeaza intrebarea: "Da, dar cum iti dai tu seama daca am sau nu SwitchBot?"
Simplu, jucatorii sunt obligati sa raspunda mesajelor private din joc, primite de la un membru al Staff-ului. Daca dupa o anumita perioada de timp jucatorul nu raspunde, se considera ca foloseste un soft ilegal doar pentru a-i tine caracterul in joc fara ca utilizatorul sa joace si se pedepseste cu banarea contului.

4.6 Manipularea programelor de conectare este interzisa si se pedepseste cu ban pe serverul Metin2 Destros.

5. Inselatoria

• Cand faceti negot care necesita mai multe trade-uri, contactati urgent un membru din Staff pentru a fi de fata in timpul negotului, in cazul in care nici unul nu este online, faceti un video cu programul Fraps sau Hypercam.
In caz ca celalalt player va pacaleste intr-un fel sau altul, urcati video-ul pe youtube si postati link-ul la sectiunea "Raportare Player" de pe forumul Metin2 Destros.
Sfatul meu este sa asteptati pana intra un membru din Staff. Daca un membru din Staff este de fata, acel negot va fi unul cu siguranta reusit.
• Daca 2 playeri donatori vor sa faca schimb de iteme modate intre ei, iar unul din ei pune un alt item nemodat in negot si din greseala celalalt participant la negot da accept nevazand ca itemul respectiv nu este modat, se considera inselatorie.
• In cazul in care un player iti pune in negot un item modat sau item 2011-2012 si din greseala da accept, si daca la randul tau dai si tu accept si ii iei itemul, se considera inselatorie/furt.
• Daca ai furat un item (despre care vorbeam la punctul de deasupra), esti obligat sa il predai la [GM]Jurz sau [ADM]Vista, daca refuzi sa predai itemul/itemele furate, vei primi BAN PERMANENT in cel mai scurt timp!
- Itemele nemodate care se pot achizitiona doar de la donatiile bancare sunt strict interzise!
- Itemele confiscate de la playerii nedonatori vor fi arse!! (item ars = item vandut la magazinul general).


6. Reclama la alte servere, negotul de iteme intre servere si comercializarea de conturi

• Reclama la alte servere (de Metin2 si nu numai) in joc (pe orice cale) duce instant la mute. Daca dupa expirarea mute-ului acel player continua sa comita aceasta ilegalitate, va primi ban. Daca isi face alt caracter/cont si continua sa faca acest lucru care este strict ilegal, va primi BAN IP.
De asemenea, si comercializarea de conturi este strict interzisa, aceasta fapta conduce la mute. Daca playerul continua sa faca acest lucru dupa expirarea mute-ului va primit ban.

7. Arena de razboi si razboiul de camp (war-ul)

• Este interzisa plecarea de la calculator in timpul war-ului (afk/brb), in cazul in care un player nu este la calculator in timpul razboiului intre bresle va primi kick, iar la a 2-a abatere va fi sanctionat cu ban timp de 24 de ore.
• Este interzis run-ul la war (fugitul in timpul warului).
• Este interzis in timpul war-ului acceptarea de membrii sau scoaterea lor din breasla.
• Este interzisa folosirea calului sau a unui mount la war in scopul de a lupta de pe el.
•Este interzisa folosirea skil-ului "Invizibilitate" tot timpul la war, aveti voie sa il folositi *MAX 5 MINUTE!!
• Este interzis dormitul la war (sa stai pe jos mai mult decat este admis, adica 30 de secunde)
• Daca war-ul este de camp, este interzis asteptatul/statul in cerc
• Este interzisa folosirea bug-ului cu pumnul la war.
Sanctiunea in cazul celor sapte exemple este urmatoarea in funtie de gravitatea faptei:
- Avertisment prin block chat de 2 ore a playerului care a comis infractiunea.
- Avertisment prin block chat de 4 ore a liderului breslei si desfintarea breslei. (in cazul in care seful breslei este cel care comite infractiunea de la punctul 2, 4 sau 5).
- In cazuri extreme (cum ar fi folosirea bug-ului cu pumnul) se poate ajunge la ban pana la 3 zile.
*In cazul in care un membru din Staff nu este online sa avertizeze playerul respectiv/playerii respectivi, va rugam sa faceti un video de minim 120 de secunde cu Fraps sau Hypercam, postati-l pe youtube, dupa care faceti o reclamatie la sectiunea de "Raportare Playeri" de pe forumul Metin2 Destros.

8. Itemele modate si itemele 2011-2012 (de la donatii)

• Un player care nu a donat niciodata pe Metin2 Destros, NU are dreptul sa detina iteme modate!
Daca un player detine iteme modate si nu a donat niciodata pe acest server, este obligat sa predea acel item unui membru din Staff, respectiv: [Owner]; [GA]; [MISS]; [SGA].
* In cazul in care un utilizator al comunitatii Metin2 Destros refuza sa predea unul sau mai multe iteme unui membru al Staff-ului, poate primi ban pe o perioada nedeterminata.


9. Securitatea contului

• Nu raspundem de banii si itemele furate, respectiv conturile "sparte", singura voastra responsabilitate in "viata" virtuala fiind sa pastrati confidentialitatea contului dumnevoastra, respectiv userul, parola contului si parola de la depozit.
• Impartasind aceste date cu altcineva rezulta pierderea credibilitatii raportarilor aduse in cazul pierderii contului sau a itemelor aflate pe acel cont.
* Echipa Metin2 Destros nu-ti va cere NICIODATA datele de logare (nume, parola).

10. Tentative de frauda

Se interzice copierea numelor unor caractere deja existente, si creearea de noi caractere cu acest nume, pentru tentativa de frauda / furt. Simpla creere a acestor caractere va fi pedepsita cu BAN.
Numele clonate le puteti raporta la sectiunea "Raportare Player" de pe forumul Metin2 Destros.
Totusi, echipa Metin2 Destros NU isi asuma raspunderea pentru obiectele pierdute prin aceasta metoda de frauda. Daca alegeti sa dati obiecte unei clone (in mod constient sau nu), o veti face pe propria raspundere.
Exemple de clone:
Nume real Nume clonat
[ADM]Vista ADMVista
[GM]JuLz GMJuLz
OnlyYou OnliYou
XXzzXX XXzzzXX

11. Alte reguli

• Participarea la OX se face fara skill-uri vizibile, exemplu: buff; aura sabiei; protectie intunecata.
• La OX nu este permis activarea unui shop (magazin), chematul calului, statul pe cal/mount.
• La OX nu sunt permise armele si armurile, ele creeaza lag (arma si armura trebuiesc tinute in inventar)
• Cei ce ruineaza un event (de pescuit de exemplu) vor primi kick/stun/mute.
• Playerii care intra in harti necorespunzatoare nivelului lor (ilegal), sunt sanctionati astfel:
- Prima abatere: nivelul 1
- A 2-a abatere: nivelul 1 + ban 3 zile
- A 3-a abatere: ban pe o perioada nedeterminada.
• Cei care vor mai abuza de acum inainte de protectia caracterului pana in nivelul 15 ,vor primii kick/stun/mute, la 3 abateri, vor primi ban 3 zile.
- Atentie!! Banul va fi emis pe contul mare/conturile mari, ale celor care creeaza caracterele!
• In orice alta situatie neprevazuta aici, adminii echipei Metin2 Destros, au intotdeauna ultimul cuvant.
• Modificarile din regulament nu se aplica retroactiv. Ban-urile deja activate nu se modifica o data cu schimbarea regulamentului. Conturile deja blocate nu vor fi deblocate pentru ca o anumita infractiune este acum altfel pedepsita.

[ADM]Vista
Administrator Server

Mesaje : 11
Data de înscriere : 02/03/2013
Varsta : 23

Vezi profilul utilizatorului http://metin2destros.forumz.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum